Κ.Ξ.Γ. ΚΟΣΜΟΣ

Tautotita_1

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κόσμος στη Βέροια από το 1987 προσφέρει στους μαθητές του υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στη γλώσα των Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών και Ιταλικών. Παρέχει προγράμματα εκμάθησης για όλες τις ηλικίες (μαθητές, ενήλικες και στελέχη επιχειρήσεων) και για όλα τα επίπεδα, κανονικά και ταχύρρυθμα. Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιείτε στα σύγχρονα κτίριά μας Παστέρ 12 (Εληάς & Παστέρ) και Ιουστινιανού 24 (Καλλιθέα) στη Βέροια.

Foto Stelas H κ. Μαρκούλη Στέλλα ίδρυσε και διευθύνει τα Κ.Ξ.Γ. ¨ΚΟΣΜΟΣ¨ από το 1987. Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό πάνω στην διδασκαλία, την παιδική ψυχολογία και τη δυσλεξία.Kostis Mikri Ο Γκεκόπουλος Κων/νος, γιος της κ. Μαρκούλης Στελλας, είναι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης (University of Lleida) όπου συμμετείχε σε πρόγραμμα εράσμους πάνω στη διδασκαλία μέσω των νέων τεχνολογιών. Είναι κάτοχος του Cambridge CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults) ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη διδασκαλία και την παιδική ψυχολογία.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να λύσουμε όποια απορία έχετε για την Ξενόγλωσση εκπαίδευση.
Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με πολλές επιτυχίες.
Footer-2NEW Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βέροια / Φροντιστήριο Κόσμος / Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά – Ιταλικά – Πληροφορική / Φροντιστήριο Κόσμος
 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κόσμος βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα. Εξειδίκευση στα Αγγλικά. Με τη βοήθεια των καθηγητών μου και με συνεχή μελέτη κατάφερα και πήρα το πτυχίο του Lower !
Μαρία Σ., Δημόσιος Υπάλληλος