ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Germanika_Arxiki

Γιατί να μάθω Γερμανικά ;

  1. Η Γερμανία είναι μια από τις ελάχιστες χώρες της Ευρώπης που προβλέπεται ότι στο ορατό μέλλον θα εξακολουθήσουν να προσφέρουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας στη βιομηχανία, τις υπηρεσίες υγείας, τον τριτογενή τομέα της οικονομίας.
  2. Λόγω των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι πόρτες της γερμανικής αγοράς για τους Έλληνες πολίτες είναι ανοιχτές. Δεκάδες Έλληνες αποκαθίστανται επαγγελματικά στη Γερμανία καθημερινά.
  3. Στα περιζήτητα επαγγέλματα συγκαταλέγονται οι γιατροί (δεκτοί και χωρίς ειδικότητα), οι νοσοκόμοι και οι νοσηλευτές, οι ειδικευμένοι στη φροντίδα των ηλικιωμένων και των ΑμΕΑ, οι μηχανικοί (όλων των ειδικοτήτων), αλλά και τα τουριστικά επαγγέλματα, όπως σερβιτόροι, μάγειρες, ρεσεψιονίστ, καθαριστές, τουριστικοί συνοδοί.
  4. 180 γερμανικές επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, ενώ τα επόμενα χρόνια προβλέπεται σημαντική αύξηση των γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα. Η γνώση της γερμανικής γλώσσας αποτελεί σημαντικό προσόν για πρόσληψη στις επιχειρήσεις αυτές.
  5. Η Γερμανία αποτελεί τον κυριότερο εμπορικό εταίρο της Ελλάδας, τόσο στις εισαγωγές όσο και στις εξαγωγές.
  6. Χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας προέρχονται από γερμανόφωνες χώρες.


  7. Δείτε τις Επιτυχίες των Γερμανικών    Footer-2NEW Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κόσμος Βέροια, Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά – Ιταλικά – Πληροφορική
 

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το να είσαι Ιατρός σημαίνει ότι σπουδάζεις εφ όρου ζωής. Όταν αποφάσισα να συνεχίσω τις σπουδές στη Γερμανία για απόκτηση μεταπτυχιακού το Κ.Ξ.Γ. Κόσμος ηταν η καλυτερη λυση για την εκμαθηση της γλωσσας.
Αντωνίου Κ., Ιατρός – Πνευμονολόγος