kosmos e-learning

eggmache_art copy

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κόσμος δραστηριοποιείται στη Βέροια στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από ΤΟ 1987. Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιούνται στα σύγχρονα και ανακαινισμένα κτίρια της Παστέρ 12 (Εληάς & Παστέρ) και Ιουστινιανού 24 (Καλλιθέα).
Φέτος είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί και διαδικτυακά μέσω του Kosmos e-learning !
To μοναδικό λειτουργικό με τέτοιες δυνατότητες στην περιοχή μας.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ kosmos e-learning ?

Είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό που βοηθά τα παιδιά να εξοικειώνονται με την χρήση του υπολογιστή και τους ενήλικες να δοκιμάζουν τις γνώσεις τους όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμούν.
Σχεδιασμένη έτσι ώστε ο κάθε μαθητής του Κ.Ξ.Γ. Κόσμος να μπορεί με τον δικό του μοναδικό κωδικό να εγγράφεται στη σελίδα Kosmos e-learning, να δημιουργεί το προφίλ του με τα μοναδικά χαρακτηριστικά σε συγκεκριμένο χώρο που προορίζεται για αυτόν.
Εδώ θα βρει ασκήσεις που προορίζονται για τον ίδιο ή για την τάξη και το πτυχίο που παρακολουθεί. Εχει το μεγάλο πλεονέκτημα να βαθμολογείται σε πραγματικό χρόνο αμέσως μόλις τελειώσει την άσκηση του. Το Kosmos e-learning είναι σε θέση να διορθώσει την άσκηση και αν επιθυμεί ο μαθητής να εμφανίσει τις σωστές απαντήσεις. Ο μαθητής μπορεί να επιλέξει να δει μόνο την βαθμολογία του ώστε να ξαναπροσπαθήσει να λύσει την άσκηση φθάνοντας στην επιθυμητή βαθμολογία.
Ο εγγεγραμμένος μαθητής έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει (upload) ή να κατεβάζει (download) βίντεο ανάλογα με την άσκηση που έχει επιλέξει ο καθηγητής.

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ;

Τα παιδιά έχουν το πλεονέκτημα να αυτονομούνται, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στη μαθησιακή διαδικασία, διερευνώντας και ανακαλύπτοντας τη γνώση μόνα τους. Το λογισμικό είναι κατά τέτοιο τρόπο σχεδιασμένο ώστε να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον τους λειτουργώντας συμπληρωματικά στη μαθησιακή διαδικασία, ενώ παράλληλα τους διασκεδάζει εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιντεοσκόπηση ρόλων κ.ά.
Στην αρχή με τη βοήθεια των καθηγητών και αργότερα μόνοι τους θα μπορούν να εργάζονται και να ανακαλύπτουν την τεχνολογία μαθαίνοντας παράλληλα τη γλώσσα που επέλεξαν.

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ;

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τους ενήλικες μαθητές και κυρίως για όσους έχουν δύσκολα εργασιακά ωράρια είναι οι ON LINE Ασκήσεις. Μετά την εγγραφή τους στο Kosmos e-learning έχουν πρόσβαση σε πληθώρα ποικιλιών ασκήσεις. Είτε για το Lower ή το Proficiency ή για το πτυχίο που παρακολουθούν. Έχουν τη δυνατότητα να λύσουν τις ασκήσεις στο σπίτι, στην βιβλιοθήκη, στις εγκαταστάσεις του Κ.Ξ.Γ. Κόσμος ή όπου επιθυμούν. Η βαθμολόγηση είναι άμεση ώστε να γνωρίζει ο μαθητής τις δυνατότητές του και να ξαναπροσπαθεί για το καλύτερο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ;

Στο Kosmos e-learning υπάρχει πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία ασκήσεων για το Lower, το Proficiency και για το πτυχίο που παρακολουθείτε. Επίσης υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας ασκήσεων από τον καθηγητή ειδικά για για τις ανάγκες σας. Αυτές θα εμφανιστούν στον προσωπικό σας λογαριασμό.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ με το kosmos e-learning ?

Αρκεί να είστε Μαθητές – Σπουδαστές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Κόσμος. Οι καθηγητές του Κέντρου θα σας βοηθήσουν να εγγραφτείτε και να εξοικειωθείτε με το νέο λειτουργικό. Έπειτα το μόνο που χρειάζεται είναι πρόσβαση στο internet. Οι ασκήσεις μπορούν να λυθούν από τον Υπολογιστή σας, ή το Τάμπλετ σας ή ακόμα και από το Κινητό σας.Footer-2NEW Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βέροια / Φροντιστήριο Κόσμος / Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά – Ιταλικά – Πληροφορική / Φροντιστήριο Βέροια
 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ευτυχώς ο κ. Κώστας μας βοηθά να μαθαίνουμε υπολογιστές και αγγλικά εύκολα και γρήγορα. Η ώρα περνάει γρήγορα και δημιουργικά.
Αλεξία, Μαθήτρια Δ’ ΔημοτικούΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να ταιριάξω τα Αγγλικά στο δύσκολο ωράριο μου. Ευτυχώς στο Κ.Ξ.Γ. τα κατάφερα. Με τη βοήθεια των καθηγητών αλλά και του Kosmos e-learning κατάφερα να παρώ το πτυχίο που χρειαζόμουν !
Σοφία Μ., Ιδιωτικός Υπάλληλος