ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΕΠΙΠΕΔΑ

Eksetaseis_1

Είναι σημαντικό για την επιλογή και την προετοιμασία ενός διπλώματος να λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες των υποψήφιων, ώστε να γίνεται σωστός προγραμματισμός και να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο Κ.Ξ.Γ. Κόσμος ρωταρχικός σκοπός μας είναι η κατάκτηση της γλώσσας και αμέσως μετά η πιστοποίησή της.

Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του Κ.Ξ.Γ. Κόσμος φρόντισαν σε κάθε ξένη γλώσσα να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα πτυχία που θα χρειαστεί να διδαχτείτε.
Κάθε επιχείρηση, επιθυμία και όνειρο έχει διαφορετικές ανάγκες. Στο Κ.Ξ.Γ. Κόσμος ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες θα βρείτε και το κατάλληλο πτυχίο. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε για την καταλληλότερη επιλογή.


ΠΤΥΧΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΠΤΥΧΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

ΠΤΥΧΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

ΠΤΥΧΙΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ

Footer-2NEW Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βέροια / Φροντιστήριο Κόσμος / Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά – Ιταλικά – Πληροφορική / Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση
 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κόσμος βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα. Εξειδίκευση στα Αγγλικά. Με τη βοήθεια των καθηγητών μου και με συνεχή μελέτη κατάφερα και πήρα το πτυχίο του Lower !
Μαρία Σ., Δημόσιος ΥπάλληλοςΟΝΕΙΡΟ

Μου αρέσει η μόδα και το Παρίσι ! Θα μου άρεζε να σχεδιάζω ρούχα στη Γαλλία !
Αναστασία, Μαθήτρια Δ’ Δημοτικού