Πρόγραμμα Εκμάθησης Αγγλικών
για ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Agglika_Arxiki_enilikes_1
Λίγα Λόγια
Τα Αγγλικά αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η γνώση τους θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής επιτυχίας και πολλές φορές συναντάμε περισσότερες αγγλικές λέξεις από ότι φανταζόμαστε. Βρίσκονται παντού και η χρήση τους έχει γίνει πλέον συνήθεια.
Agglika_Arxiki_enilikes_2
Στο Κ.Ξ.Γ. Κόσμος πιστεύουμε ότι υπάρχει πάντα χρόνος για να μάθει κανείς κάτι νέο, ανεξάρτητα από την ηλικία και τη χρήση για επαγγελματικούς ή μη σκοπούς. Γι αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα Αγγλικών για Φοιτητές & Ενήλικες.
Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι φροντίζει να φτάσει τους σπουδαστές εκεί που επιθυμούν ανάλογα με τους στόχους τους. Προσφέροντας πολλές επιλογές αναφορικά με τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε το απαιτητικό και γεμάτο πρόγραμμα του κάθε Φοιτητή ή εργαζόμενου Ενήλικα.
Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κάνουμε τη διδασκαλία όσο γίνεται πιο ευχάριστη και εποικοδομητική με το κατάλληλο για την ηλικία υλικό. Η χρήση νέων τεχνολογιών σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία των καθηγητών μας βοηθούν να ξεπεραστούν και οι ενδεχόμενες λανθασμένες μαθησιακές εμπειρίες του παρελθόντος δίνοντας σωστά εφόδια για την εξέλιξη του μαθητή.

Η Τεχνολογία Σύμμαχος στη Γνώση
e-learning_enilikes
Στο Κέντο Ξένων Γλωσσών Κόσμος αναπτύξαμε ένα ειδικό πρόγραμμα ώστε να βοηθήσουμε επί τον πλείστων τους Ενήλικες μαθητές με δύσκολο ωράριο ή φορτωμένο πρόγραμμα. Πέρα της βοήθειας που θα έχουν από τους καθηγητές στους χώρους του Κ.Ξ.Γ. Κόσμος παράλληλα θα μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα
και το Kosmos e-learning ανά πάσα στιγμή και από όπου επιθυμούν.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Kosmos e-learning παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ.

Τα Πτυχία !
e-learning_enilikes copy
Τα σημαντικότερα πανεπιστημιακά τμήματα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ανά τον κόσμο δημιούργησαν τα πτυχία που είναι γνωστά ως: Lower και Proficiency (Cambridge και Michigan), IELTS, TOEFL, TOEIC, GRE και GMAT. Υπάρχουν και άλλα πτυχία τα οποία αφορούν σε μικρότερα επίπεδα όπως το KET και το PET.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα Πτυχία παρακαλώ πατήστε ΕΔΩFooter-Agglik-enilikes-1 Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βέροια / Φροντιστήριο Κόσμος / Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά – Ιταλικά – Πληροφορική / Φροντιστήριο Αγγλικά Βέροια
 

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να ταιριάξω τα Αγγλικά στο δύσκολο ωράριο μου. Ευτυχώς στο Κ.Ξ.Γ. τα κατάφερα. Με τη βοήθεια των καθηγητών αλλά και του Kosmos e-learning κατάφερα να παρώ το πτυχίο που χρειαζόμουν !
Σοφία Μ., Ιδιωτικός ΥπάλληλοςΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κόσμος από την πρώτη στιγμή ένιωσα πως έχω να κάνω με ανθρώπους που νοιάζονται στο να λύνουν και όχι να δημιουργούν προβλήματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επολογή μου.
Γιώργος Τ., Δημόσιος Υπάλληλος