Πρόγραμμα Εκμάθησης Αγγλικών
για Παιδιά

Agglika_Arxiki_paidia_1
Λίγα Λόγια
Οι πιο γερές βάσεις για οποιοδήποτε αντικείμενο μαθαίνει κανείς δημιουργούνται στη νεαρή ηλικία.
Γι’ αυτό και στο Κ.Ξ.Γ. Κόσμος, το πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών για τους μικρούς μαθητές είναι αποτέλεσμα μελέτης και εμπειρίας δεκαετιών.
Βασική φιλοσοφία μας είναι η κατάκτηση των Αγγλικών μέσα από μια μεθοδική, δημιουργική και ευχάριστη μαθησιακή διαδικασία που εμπνέει τους μαθητές. Η διάρκεια των μαθημάτων ποικίλλει από 100 έως 200 διδακτικές ώρες το χρόνο με τρεις, τέσσερις ή έξι ώρες την εβδομάδα ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο κάθε μαθητής.
Paidia_2
Μεθοδολογία
Το μάθημα είναι προσανατολισμένο στις ανάγκες των μαθητών λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους. Τα παιδιά στο Κ.Ξ.Γ. Κόσμος έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία εκμάθησης, η οποία τηρεί την ισορροπία ανάμεσα στο μάθημα και τη διασκέδαση. Το άρτια εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό ενθαρρύνει τη συμμετοχή των μαθητών στο μάθημα ατομικά ή και σε ομάδες. Στόχος μας η σωστή εκπαίδευση και η επιτυχία του μαθητή.

Print
Διαδραστικός Πίνακας
Kosmos e-learning
Kids Corner
Η χρήση εκπαιδευτικής τεχνολογίας βοηθούν τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με την τεχνολογία αλλά και να μη χάνουν το ενδιαφέρον τους για το μάθημα. Το Κ.Ξ.Γ. Κόσμος έχει φροντίσει να πρωτοπορεί και σε αυτό το κομμάτι της εκαπαίδευσης. Οι μαθητές εδραιώνουν την ήδη αποκτηθείσα γνώση με τη βοήθεια του “Διαδραστικού Πίνακα”, του “Kids Corner”, και συγκεκριμένα του “Kosmos e-learning” ενός ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού που βοηθά τα παιδιά να εξοικειώνονται με τη χρήση υπολογιστών και τα δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Μέσα από τις διαδικασίες του “Kosmos e-learning” και του “Διαδραστικού Πίνακα” τα παιδιά έχουν το πλεονέκτημα να αυτονομούνται, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στη μαθησιακή διαδικασία, διερευνώντας και ανακαλύπτοντας τη γνώση μόνοι τους. Με άλλα λόγια το λογισμικό είναι κατά τέτοιο τρόπο σχεδιασμένο ώστε να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον τους λειτουργώντας συμπληρωματικά στη μαθησιακή διαδικασία, ενώ παράλληλα τους διασκεδάζει με τραγούδια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ηχογράφηση ρόλων κ.ά.
Agglika_paidia_Diadrastikos_1
Agglika_paidia_elearning_1
Agglika_paidia_KidsCorner_1
Υποστηρικτικές δραστηριότητες

Οι υποστηρικτικές δραστηριότητες που επιλέγονται είναι ιδιαίτερα σημαντικές για να αγαπήσουν οι νεαροί μαθητές την αγγλική γλώσσα. Δραστηριότητες όπως το τραγούδι, τα παιχνίδια με κάρτες, τα παιχνίδια ρόλων, λεξιλογίου κ.ά. χρησιμοποιούνται συχνά καθώς  ενισχύουν τη συνολική συμμετοχή, διευκολύνουν την αφομοίωση της γνώσης και βοηθούν στην ομαλή λειτουργία της ομάδας όταν χρησιμοποιούνται ως επιβράβευση. Επαναλήψεις και μικρά διαγωνίσματα (tests and quizzes) διατηρούν το επίπεδο κατανόησης και αφομοίωσης της Αγγλικής.
Εδώ τα παιδιά σας θα μάθουν Αγγλικά.Footer-Agglik-paidia-1 Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βέροια / Φροντιστήριο Κόσμος / Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά – Ιταλικά – Πληροφορική / Φροντιστήριο Βέροια
 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μου αρέσουν τα Αγγλικά και οι καθηγητές μου ! Διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε να μιλάμε και να μετράμε στα Αγγλικά ! Όταν μεγαλώσω θα πάω και γω στην Αγγλία !
Γιαννάκης, Μαθητης Δ’ ΔημοτικούΓΝΩΣΕΙΣ

Ο κ. Κωστής μας μαθαίνει κάθε μέρα πολλά καινούρια πράματα. Πολλές καινούριες λέξεις για να μιλάω με τις φίλες μου και να λέμε τα νέα μας στα Αγγλικά !
Αναστασία, Μαθήτρια Α’ Δημοτικού